Papptak Norrtälje

Ett kostnadseffektivt val

papptak norrtälje
Ett praktiskt val

Papptak

Papptak är ett smidigt och billigt alternativ som passar för många olika typer av hus. Speciellt med tanke på den välutvecklade teknik som idag finns behöver du varken göra avkall på kvalitet eller livslängd till följd av ett billigare takmaterial. Papptaken har en mycket bra isolerande funktion som gör att du kan stänga ute kyla och hålla kvar värmen i ditt hus. Dagens takpapp innehåller faktiskt ingen papp utan har en bas av polyesterfiber med syntetiskt gummi på bägge sidor. Därför är takpapp i dag, till skillnad från dåtidens papp, ett mycket elastiskt material med lång livslängd. Ytpapp har ett stryktåligt skikt av skiffergranulat ovantill. Underlagspapp har en sandad yta för bästa fästförmåga.

 

Takläggare takpapp

Takpapp är ett kostnadseffektivt material som håller i många år om arbetet utförs fackmannamässigt. Det går snabbt att lägga och i och med den något lägre kostnaden än andra material så är takpapp ett populärt val av takmaterial.

Vi använder alltid papp av hög kvalitet. Om du sedan gör en översyn och ser till att underhålla taket ett par gånger per år, kommer du ha ett tak som håller upp till 30 år. Det gör Takpapp inte bara billigt vid själva utförandet, utan också prisvärt i längden.