Plåtslagare Norrtälje

Välkommen till en pålitlig plåtslagare i Roslagen

plåtslagare norrtälje
Certifierad

Plåtslagare Norrtälje

Takplåt kan användas på alla fastigheter som har en taklutning på mer än 10 grader. Det finns idag flera olika typer av takplåt att välja mellan. Dagens moderna plåttak är enkla att hålla efter, de är slitstarka och uppbyggda i flera skikt. En stor fördel med plåttak är att det är många gånger lättare än andra material så som betong och tegelpannor. Dessutom passar det på de flesta hus, oavsett storlek eller lutning.

Plåttak -ett underhållsfritt tak

Plåttak är även ett bra val om man vill ha ett tak som inte kräver så mycket underhåll. Eftersom plåttak har en glattare yta så får mossa, alger och annan påväxt inte lika lätt fäste. Likaså glider snön av lätt vilket är tacksamt då du många gånger slipper skotta ditt tak. Takplåt kommer i många olika utseenden och färger så det är enkelt att hitta ett tak som passar er omgivning och fastighet.

Är du i behov av ett vackert och professionellt plåttak är det oss du ska kontakta. Vi har utbildade plåtslagare som kan hantverket. Lämnar ingenting åt slumpen och vi besiktar alltid ert tak innan arbetet betraktas som avslutat.

plåtslagare mästare

Anlita en plåtmästare

☑️ Tekniskt kunnande

☑️ Anpassade Lösningar

☑️ Kunskap om Material

Utbildad personal

Plåtslagare i Norrtälje

Plåttak har blivit allt mer populärt bland husägare. Mycket tack vare för att det är ett slitstarkt och vackert alternativ som takbeklädnad. Fördelar med att välja plåttak för ditt hus i norrtälje:

Lång livslängd: Plåttak är känt för sin långa livslängd. De kan hålla i många decennier utan att förlora sina egenskaper eller kräva omfattande underhåll. Detta gör plåttak till en kostnadseffektiv investering över tid.
Hållbarhet: Plåt är ett starkt och hållbart material som kan motstå extrema väderförhållanden, inklusive stormar, snö, regn och hagel. Det är också brandsäkert och kan stå emot insekter och mögel, vilket gör det till ett pålitligt val för olika klimat.
Lätt vikt: Plåttak är betydligt lättare än många andra takmaterial, vilket gör installationen enklare och minskar även belastningen på byggnadens takstolar. Detta är särskilt fördelaktigt vid renoveringar eller ombyggnadsprojekt.

 

Energieffektiva plåttak

Plåttak reflekterar solljus effektivt och bidrar därmed till att hålla byggnaden sval under varma sommardagar. Detta kan leda till lägre energikostnader för kylning och ökad energieffektivitet.
Miljövänligt: Plåt är ett 100% återvinningsbart material. När plåttaket når slutet av sin livscykel kan materialet återvinnas och återanvändas, vilket minskar avfall och har positiva miljökonsekvenser.
Estetisk mångsidighet: Plåt kommer i olika färger och former, vilket ger en bred estetisk mångfald. Oavsett om du föredrar den traditionella och tidlösa utseendet av zink eller det moderna uttrycket av målad plåt, så finns det alternativ som kan anpassas efter ditt hus och byggnadens arkitektur.
Snabb installation: Plåttak är relativt snabbt att installera jämfört med andra takmaterial. Vilket minskar arbetskostnaderna och tidsramen för din takomläggning.
Sammanfattningsvis erbjuder plåttak en kombination av hållbarhet, lång livslängd, energieffektivitet och estetisk mångsidighet. Takplåt är helt enkelt ett attraktivt alternativ för er som söker ett pålitligt och långsiktigt takmaterial.

En trygghet för kunden

Egen plåtverkstad

Tack vare att vi har en egen plåtverkstad så kan vi hålla nere kostnaderna. Vi slipper anlita tredje part och kan på så sätt effektivisera arbetet samt korta ner tillverkningstiden av taket. Många gånger så behövs inte hela plåttaket bytas ut. Vi kan då måla om ert gamla plåttak i samband med ett partiellt takbyte så att det ser snyggt och enhetligt ut.

Typer av plåttak vi tillhandahåller:

  • Bandtäckning
  • Skivtäckning
  • Väggtäckning
  • aluminiumplåt
  • kopparplåt
  • Zinkplåt
  • Stålplåt

Vi innehar F-skattsedel, du som privatperson kan då nyttja ROT-avdrag när du anlitar oss. Vi sköter kontakten med Skatteverket och justerar sedan fakturan med ett 30 % avdrag på arbetskostnaden.