Våra tjänster

Vi är kvalificerade takläggare med lång erfarenhet och brett kunnande. Alltid med fokus på resultat och hållbarhet

våra tjänster takläggare
Vackra och täta tak

Professionella takarbeten i Norrtälje

Takläggaren Norrtälje är ett byggföretag med totalentreprenad. Vi erbjuder våra tjänster till både företag, föreningar och privatpersoner. Vi hjälper er med allt från takrenoveringar till takbyten.

Ett tak som läggs med klassiska takpannor i tegel är ett traditionellt tak som ger många fördelar såsom hållbarhet, estetik och ett vackert åldrande. Klassiska tegelpannor finns olika utföranden, såsom falsade och icke-falsade. Tegelpannor finns också i flera olika färger. Dock kostar tegeltak kostar lite mer än betongpannor men är i mångas ögon det vackraste taket man kan välja. Man ska veta att tegelpannor är gjorda av ett poröst material. Därför är det extra viktigt att säkerställa att det inte kan komma in fukt och vatten under det. Annars kan det på sikt uppstå stora skador och ge omfattande problem för hela taket. Av den anledningen är det viktigt att underarbetet är väl utfört, något vi alltid lägger stor vikt vid.

Takläggare som kan plåt

Plåt är ett annat material man ofta lägger tak med. Plåttak är lätta i jämförelse med tegeltak och betongtegeltak, vilket kan vara en fördel om takstolarna behöver avlastas. Variationsmöjligheterna är stora med plåttak som finns i ett flertal olika färger och varianter. Ett plåttak som är rätt lagt står emot tuffa väderförhållanden och kommer hålla i många år framöver. Den vanligaste invändningen mot plåttak är ljudet från taket. När det regnar på plåttak så låter det mer än när det faller på till exempel ett tegeltak. Om du är intresserad av plåttak men känner dig tveksam på grund av ljudet så finns det en lösning – isolering. Vi kan erbjuda att lägga en bättre isolering under plåttaket, på så sätt slipper du höra regnsmattret.

På hus av lite modernare karaktär är Takpapp vanligt förekommande. Takpapp som har utvecklats mycket det senaste åren och är idag ett slitstarkt och tåligt material, vilket gör det till ett vettigt alternativ till takplåt och takpannor. Söker du takläggare norrtälje, kontakta oss!

Hur det går till

Vår arbetsprocess

Noggrannhet, Effektivitet och tydlighet sammanfattar våra ledord som takläggare väl. Vi vet vikten av att sätta upp tydliga tidsramar, utföra arbetet på angiven tid, och att kommunicera med uppdragsgivaren under arbetets gång.

1.

Hembesök

Vi besöker er för en kostnadsfri besiktning där vi tittar närmare på just ert tak. Vi återkopplar alltid med en genomarbetad offert inom 48h.

2.

Påbörjar arbetet

Om ni är nöjda med upplägget och ger oss förtroendet för uppdraget så påbörjas arbetet med rivning av befintligt tak. Vi sätter start- och sluttider och genomför arbetet noggrant och enligt tidsplan.

3.

Avstämning

Vi stämmer alltid av med er som kund regelbundet. Informerar om arbetes fortgång och svarar på eventuella frågor som kan uppkomma.

4.

Avslutar arbetet

När arbetet är klart utfört vi alltid en slutbesiktning. En viktig detalj för att säkerställa att arbetet är fackmässigt utfört och att garantier på ert nya tak skall gälla. Att vi också städar och transporterar bort byggavfall är en självklarhet.

Takläggaren Norrtälje

Söker ni takläggare i Norrtälje, eller hjälp med takrenovering? Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller en kostnadsfri offert.

Nöjda kunder

Vi tål att jämföras. Med tydliga offerter, branschledande garantier och villkor så är vi ett bra val när det kommer till takläggning. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg, därför lämnar vi nöjd kundgaranti vid takomläggningar.

Kostnadsfri offert

tveka inte om att höra av dig till oss ifall ditt tak behöver en översyn. Vi kommer mer än gärna ut och ser över ert tak och återkopplar därefter med kostnadsfri offert.

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Orter där vi finns representerade

tegeltak