Takläggare Rimbo

Vi lägger tak som håller tätt

takläggare rimbo
er lokala takläggare

Certifierad takläggare i Rimbo

Välkommen till oss på Takläggaren Norrtälje AB, er lokala takläggare i Roslagen.  Vi lägger vackra och täta tak i Rimbo. Experter på tegeltak, plåttak och även papptak. För oss är ingen takrenovering för stor eller för liten, vi hjälper husägare, brf och ekonomifastigheter med nya tak i hela Norrtälje kommun.

Anlita en professionell takläggare i Rimbo

Efter snart 16 år i branschen och över 1400 genomförda takarbeten så kan ni känna er trygga med att anlita oss. Vår personal är alla utbildade och certifierade inom takläggning. Vi jobbar uteslutande med material av högsta kvalitet från kända tillverkare. Tegelpannor, betongtegel eller takplåt? Valet av takmaterial kan för många upplevas som svårt. Tveka inte om att fråga om råd, vi tittar mer än gärna på just ditt hus och dess konstruktion och kommer därefter med rekommendation om de takmaterial som lämpar sig.

15 års garanti på tak

Vi lägger alla våra tak från grunden för att det ska hålla i många år, därför kan vi erbjuda generösa garantier på utförda takomläggningar. Alla våra kunder får femton års garanti på sitt nya tak.

en mötesplats sedan vikingatiden

Rimbo

Rimbo ligger  ungefär två mil väster om Norrtälje och har sedan vikingatiden varit en viktig mötesplats. Här gick Sjuhundraleden, vikingarnas väg från Norrtäljeviken upp till Uppsala.Här kom bönder och drängar för att mala säd och utbyta varor och här hade ursprungliga Roslagsbanan din knutpunkt för både människor och varor.

Rimbo är numer en ort med butiker, service, och eftertraktat boende nära Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Rimbo finns bland annat  äventyrsbad, medeltida kyrka, fornminnen och naturupplevelser.

Tak anpassade för Rimbo

Vi lägger tak som är tänkt att hålla i många år. Kustklimat med riklig nederbörd kräver att man tänker hela vägen, allt från valet av takmaterial till att leda bort dagvattnet och husets dränering. Takläggaren i Norrtälje ser alltid till helheten och strävar alltid efter att du som kund ska få ett tätt, robust tak som ska hålla i många decennier framöver. Vi lämnar alltid garantier på utförda takarbeten och erbjuder alla våra kunder återbesök samt underhåll som taktvätt, byte av skadade takpannor m.m.