Takläggare Lidingö

Vi täcker alla dina takbehov

takläggare lidingö
För er trygghet

Takläggning med Branschledande garantier

Välkommen till oss på Takläggaren Norrtälje. Kostnadsfri offert, fast pris och branschledande garantier gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss för takläggning på Lidingö. Alla våra medarbetare är utbildade, diplomerade takläggare med över 12 års erfarenhet i branschen. Vi använder oss enbart bästa tänkbara takmaterial som lever upp till våra högt ställda krav. Vi ser till helheten och presenterar alltid en helhetslösning för ditt takbyte, takmaterial, avrinning och eventuell dränering- eftersom allt hänger ihop.

Lägger tak med lång livslängd

Våra takläggare på Lidingö eftersträvar alltid efter att ha nöjda kunder.. Tack vare våra gedigna kunskaper, erfarenheter och engagemang så kan vi att leverera en professionell takomläggning med branschledande garantier på arbetet. Vi utför takbyten av hög kvalité till ett rimligt pris. Med Takläggaren Norrtälje AB kan du känna dig trygg, vi lägger tak som håller tätt, allt enligt branschstandard och lämnar alltid garanti på utfört takomläggning.

Nytt tak- en bra investering

Det finns många olika typer av tak att välja emellan och vi på Takläggaren Norrtälje behärskar de flesta materialen. Vi erbjuder renovering och takläggning av: Traditionella takpannor, betongtegel, papptak, plåttak, solcellstak.

Har du ett välskött tak kan du förlänga livet på din fastighet med upp till 10 år. Därför kan en takrenovering utfört av en professionell takläggare ses som en investering som på sikt även ger en värdeökning när det väl är dags för försäljning. Vi vet att kunden är det viktigaste vi har, därför lämnar vi nöjd kund garanti. När du som kund är nöjd så är vi det!

takläggare tegeltak

Takläggare Lidingö, sedan 2008

Efter snart 15år i branschen så har vi byggt upp ett gott rykte som takläggare på Lidingö.

takläggare lidingö
Vårt Åtagande

Takläggare Lidingö - Vi tål att jämföras

Vi lägger stor vikt vid att leverera bästa taklösningen till våra kunder på Lidingö. Vi använder endast de bästa fabrikaten och den senaste tekniken för att säkerställa att ditt tak blir lagt för att stå emot det svenska klimatet och skydda ditt hus i många år framöver.

För oss är nöjda kunder prio ett, och vi arbetar hårt för att uppfylla dina förväntningar på det projekt vi tar oss an. Takläggaren Norrtälje är stolta över att ha fått förtroendet att lägga nya tak på många fastigheter genom över på Lidingö.

tegeltak lidingö
Utbildad personal

Anlita en pålitlig takläggare

Sök på nätet: Använd sökmotorer eller lokala företagskataloger online för att hitta takläggare Lidingö. Du kan söka med sökord som ”takläggare Lidingö” eller ”takreparation Lidingö”.
Fråga om rekommendationer: Kontakta vänner, familj eller kollegor som har fått takarbeten utförda och be om rekommendationer. Personliga rekommendationer är ofta mer rättvisa och pålitliga.
Kolla på recensioner och betyg: Besök olika recensionswebbplatser och företagslistor för att läsa recensioner och betyg från tidigare kunder. Detta kan ge dig en uppfattning om kvaliteten på takläggarnas arbete.
Kontrollera referenser: Om du kontaktar en takläggare direkt, be dem om referenser från tidigare projekt. Kontakta dessa referenser för att be om feedback om företagets arbete.
Utbildning och försäkring: Kontrollera om takläggaren har de nödvändiga kunskaperna och försäkringarna för att utföra takarbeten. Detta är viktigt för att säkerställa att de följer lokala byggregler och att du är skyddad om något skulle gå fel.
Ta in flera offerter: Kontakta flera takläggare på Lidingö och be om skriftliga offerter för ditt takprojekt. Jämför priserna och de tjänster som erbjuds innan du fattar ett beslut.
Besiktiga tidigare arbeten: Om möjligt, be om att få se bilder eller besöka tidigare takprojekt som takläggaren har utfört. Detta ger dig en bättre uppfattning om deras arbetskvalitet.
Avtal och garantier: Innan du anställer en takläggare, se till att ha ett skriftligt kontrakt som tydligt specificerar arbetsomfattningen, priset och tidslinjen för projektet. Fråga även om garantier för arbetet och material.

takläggare lidingö
Vårt Kulturarv

Byggnadsvårdande Takläggare på Lidingö

Vår erfarna takläggare på Lidingö förstår och värdesätter byggnadsvård. Vi vet vikten av att bevara och återställa äldre tak. Med kunskap inom traditionella takmaterial och en djup förståelse för byggnadsvårdens hantverk, tar vi hand om historiskt värdefulla tak med noggrannhet och omsorg. Vi strävar alltid efter att behålla den autentiska karaktären hos takstrukturen samtidigt som vi tillämpar moderna tekniker för att förbättra hållbarheten och säkerheten.

Vårt mål är att inte bara erbjuda professionell takläggning utan också att bidra till bevarandet av kulturarvet på Lidingö. Vi förstår det unika i varje takprojekt och strävar efter att leverera hållbara lösningar som överensstämmer med byggnadens ursprung. Med oss får du en pålitlig partner som kan bevara utseendet men även förbättra taket på ditt älskade hus.

Takarbete för Hållbara Resultat

Professionell Takläggare på Lidingö

Indikationer på att det kan vara dags att byta taket

1.

Läckage

Om du upptäcker vattenläckage eller ser vattenmärken på innertaket, kan det vara ett tecken på skador. Vilket kräver omedelbar åtgärd.

2.

Fukt och mögel

Om du märker fuktfläckar eller mögel på takets yta eller i taknocken, kan det tyda på läckage eller dålig ventilation, vilket kan kräva en omgående åtgärd.

3.

Dålig takbeklädnad

Om takshingeln eller annat takmaterial har börjat lossna, blåst bort eller se skadat ut, kan det vara en indikation på att taket är i dåligt skick.

4.

Ålderns betydelse

Ett tak har alltid en beräknad livslängd. Om ditt tak är nära eller över den förväntade livslängden, kan det vara klokt att överväga att byta ut det innan allvarliga problem uppstår.

5.

Missfärgning av taket

Om taket visar tecken på missfärgning eller påväxt av alger och mossa så kan det vara ett tecken på att taket behöver rengöras eller repareras/bytas ut.

takläggare lidingö

Kontakta oss för rådgivning

Om ert tak stämmer in på några av dessa punkter, rekommenderar vi att ni konsulterar med en professionell takläggare Lidingö. Då får ni en grundlig inspektion och rådgivning om huruvida en ombyggnation eller reparation är nödvändig. Att agera i ett tidigt skede kan förhindra allvarliga skador och minska kostnaderna på lång sikt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.