Takläggare Väddö

Vi säkerställer att ditt tak håller tätt

takläggare väddö

Kunniga och lyhörda takläggare på Väddö

Vi är ett gäng takläggare på Väddö med många års erfarenhet av takbranschen. Vi hjälper dig med takläggning av flera olika typer av tak. Våra takläggare på Väddö kan lägga allt från traditionella tegeltak och plåttak till papptak, betongtegel och tak i stålplåt.

Fackmannamässigt tak

Certifieringar och auktorisationer är viktigt för oss. Det borgar för kompetens och seriositet. Alla våra medarbetare har samtliga certifieringar som är relevanta för att kunna garantera täta, professionella tak som ska hålla.

Eftersom det dessvärre inte finns något krav på varken utbildning eller certifiering för att arbeta som takläggare så är det extra viktigt att du som kund kontrollerar att företaget som är påtänkt har rätt kompetens och utbildning.

Älmsta, Grisslehamn,  Singö och Barnens Ö

Vi älskar Väddö och har hjälpt många kunder på vår avlånga ö.  Från Älmsta, upp till Grisslehamn och hela vägen ner till barnens ö har vi varit och hjälp husägare med nya tak. Vi tror på att gott rykte är den bästa reklamen och lämnar därför alltid nöjd kund garanti på takarbeten. Det betyder att vi nöjer oss inte förrän du som kund är 100% nöjd med resultatet.

Tveka inte om att höra av er till oss på Takläggaren Norrtälje om taket behöver en översyn!