Takläggare Åkersberga

Vi hjälper dig med ditt tak. Alltid till fast pris- Alltid med garanti

takläggare åkersberga
vi är

Takläggare Åkersberga

garanti

Vi nöjer oss när du är 100% nöjd

Vi slutar inte jobba förrän du som kund är 100% nöjd Hos oss är kunden alltid i fokus.

garanti

Certifierad Takläggare Åkersberga

Alla våra takläggare är certifierade och har rätt utbildning. Du som kund kan vara trygg med att jobbet blir korrekt utfört

garanti

15 års garanti

Vi är trygga med att våra takarbeten håller kvalitet . Därför kan vi ge generösa garantier.

Fackmannamässigt utförda tak på utsatt tid

Letar du efter en pålitlig och erfaren takläggare i Åkersberga? Välkommen till vår takläggningsfirma! Vi är stolta över att vara det ledande valet för takläggningstjänster i Åkersberga.

Vårt team av erfarna takläggare har en passion för att skapa vackra taklösningar som skyddar ditt hem från naturens alla element. Vi har arbetat med alla typer av takmaterial, inklusive tegel, betong, shingel, plåt och mer, så vi kan ge dig den bästa rekommendationen för ditt specifika projekt.

Anpassat för ditt takprojekt

Vi vet att varje takprojekt är unikt och det är därför vi anpassar vår tjänst efter dina behov. Oavsett om du behöver en ny takinstallation, takreparation eller takunderhåll, är vi redo att hjälpa dig. Våra takläggare är utbildade och certifierade, så du kan lita på att arbetet utförs på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kvalitetstak i Åkersberga

Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och gratis kostnadsbedömning, så att du kan få en tydlig uppfattning om projektets kostnader och vad som ingår. Vår målsättning är att leverera en överlägsen kundupplevelse och att överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder informerade och involverade i hela processen, så att du kan känna dig trygg och säker på att ditt takprojekt blir en framgång.

Takläggaren Norrtälje är en heltäckande takfirma med egna experter på papptak och plåtslagare till vårt förfogande. Därmed så har vi 100%  kontroll över att bygget inte stöter på förseningar eller kvalitetsproblem med underleverantörer eller inhyrda hantverkare.

Kvalitet och effektiv takläggning

Vi är diplomerade takläggare i Åkersberga och har över 16 års erfarenhet i branschen. Vi använder enbart marknadsledande takmaterial som vi vet håller måttet till våra högt ställda krav. Som kund erbjuds du alltid en helhetslösning för ditt takbyte, allt för att du ska veta vad det i slutändan kostar och att jobbet blir utfört på utsatt tid.

Kostnadsfri

Takbesiktning och offert i Åkersberga

Takläggaren Norrtälje AB erbjuder alltid dig som husägare en kostnadsfri taköversyn på plats. Därefter lämnar vi offert. Vi är medvetna om att det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga, val av takmaterial och kulör. Därför börjar vi med att inspektera befintligt tak och stämmer av dina önskemål och förväntningar. Du får givetvis en tydlig och detaljerad offert med pris och tidsangivelser, så att du i detalj vet vad du kan förvänta dig av arbetet. Kontakta oss idag för att boka in ett besök.

En vanlig fråga

Vad kostar en takläggning i Åkersberga?

Den uppskattade kostnaden för en takläggning avgörs av flera olika faktorer. Ytan på taket, vilket takmaterial man har tänkt sig, ursprungligt skick, vinklar, skarvar och säkerhetsanordningar. För kunna ge en  korrekt bild av priset behöver vi göra ett hembesök till er i Åkersberga. Därefter så kan vi lämna över vår offert på takarbetet. Glöm inte att du kunna nyttja Rotavdraget på arbetskostnaden när du anlitar takläggare, vilket gör en hel del på slutpriset.

Lokal aktör

Vi finns representerade i kommunen och är har därför korta restider, en viktig aspekt när du ska anlita takläggare åkersberga. Restiden till och från arbetsplatsen är något som du som kund får betala för.

Letar du efter takläggare i Åkersberga?

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.