Takläggare Roslagen

Låt oss hjälpa er med ert nya tak

Takläggare Roslagen

Er lokala takfirma i Roslagen

Välkommen till oss på Takläggaren Norrtälje! Vi är erfarna takläggare med rätt utbildning och certifikat. Takläggaren Norrtälje har gedigen erfarenhet av takläggning och takrenovering med tegelpannor och plåttak i Roslagen. När du anförtror oss som er takläggare kommer våra noggranna och välutbildade takläggare att lägga ett tak som är vackert och hållbart.

Att välja takmaterial

Våra takläggare i Roslagen hjälper gärna till med rådgivning när det gäller val av material till ert nya tak. Alla material har sina för och nackdelar och beroende på husets karaktär kan det antingen det ena eller andra takmaterialet vara att föredra. Vi kan självklart också hjälpa er med att renovera befintligt tak om det är så att det blivit gammalt och slitet.

Certifierad takfirma

En fördel med att vända sig till oss på Takläggaren Norrtälje är att vi lämnar omfattande garantier på både arbete och material. Vi lämnar femton års garanti på takarbeten vi utfört. Vi är försäkrade och har de certifikat som är motiverade att inneha.  Vi utför alltid våra takprojekt på ett säkert, fackmannamässigt sätt.

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.